Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
umplutura
pt uns
Facem maiaua din drojdie,2 linguri de zahar,50 ml lapte,sare,1 lingura faina.
Lasam 15 min pana face basici.
Punem faina intr-un castraon, facem gaura in mijloc,adaugam maiaua, restul de ingrediente si framantam.
Lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.
Mixam branza cu zaharul,adaugam restul de ingrediente si amestecam bine.
Intindem o foaie, taiem patratele punem branza in mijloc,impaturim .
Asezam in tava usa si tapetata cu faina.
Batem oul cu zaharul vanilat si ungem placintele .
Dam la cuptor pana se rumenesc frumos .
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult